Better Smile
Reviews

Review benzile de albire BetterSmile

Cu totii ne dorim un zambet perfect si incercam orice varianta de albire a dintilor pentru a-l obtine. Pentru ca stiu cum este sa incerci multe produse fara un rezultat, astazi iti voi povesti despre benzile de albire de la Better Smile. Daca esti in cautarea unei solutii pentru un zambet stralucitor sau pur si simplu vrei sa afli o parere sincera despre benzile Better Smile citeste in continuare acest articol!

Ce promite acest produs si cum se aplica?

Benzile de albire de la Better Smile promit un zambet mai alb, fara durere, cu rezultate vizibile de la prima utilizare. Formula este pe baza de carbune activ si ulei de cocos, nu contine peroxizi, fluor sau alți aditivi toxici. Este un produs vegan, netastat pe animale, potrivit pentru si pentru persoanele cu gingii sau dinti sensibili. In pachet se gasesc 14 plicuri cu o banda pentru dintii superiori si una pentru cei inferiori. Tot ce trebuie sa faci este sa iti usuci dinti cu un servetel inainte de aplicare, incepi prin a pune banda de jos si apoi cea de sus. Astepti 30 de minute, clatesti dintii si observi MAGIA!

Pret: 109 lei

benzi de albire Better Smile

Benzile se pot comanda de aici: https://bettersmile.ro/benzi-carbune-activ/

Parerea mea despre benzile de albire Better Smile

In general m-am ferit de benzile de albire, deoarece gandul ca trebuie sa urmez un tratament indelungat pentru a vedea rezultatele ma speria. Sunt o persoana comoda si imi doresc sa obtin un zambet stralucitor cat mai rapid. Din acest motiv am o parere atat de buna despre benzile acestea de albire. Intial mi s-a parut putin dificil sa le aplic pentru ca nu reuseam sa imi usuc dintii cum trebuie. Uterior, m-am obisnuit cu acest lucru si acum mi se par foarte usor de aplicat.

Ceea ce este impresionant la benzile Better Smile este ca rezultatul se vede dupa o singura aplicare! Dupa ce am vazut ca zambetul meu este mai alb am inceput sa folosesc benzile de albire de fiecare data cand imi doream acel efect, fara sa-l folosesc zi de zi ca pe un tratament. Din punctul meu de vedere acest produs este ideal pentru persoanele care sunt tot timpul pe fuga, calatoresc sau au un program incarcat. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici benzile de albire cand iti doresti sa ai un zambet impecabil, iar timp de 30 de minute iti rezolvi celelalte treburi inainte de a pleca la drum.

Pentru mine este produsul ideal, in timp ce ma machiez aplic benzile de albire, iar cand am terminat sunt gata de plecare cu dintii mai albi. Recomand cu toata increderea benzile de albire Better Smile! Au un gust placut, contin doar ingrediente naturale si rezultatele se vad instant!

Better Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *