eyes cosmetics
makeup products,  Reviews

Testez eyelinerul stampila de la eYES Cosmetics

Linia de tus este elementul pe care si-l doresc toate femeile intr-un machiaj, dar este si cel mai dificil. Oricine isi doreste sa realizeze cat mai usor eyelinerul perfect care sa reziste toata ziua. Astfel, pe piata au aparut tot felul de alternative, cum ar fi eyelinerul stampila care ar trebui sa iti usureze viata. Este pentru prima data cand testez un eyeliner de acest gen, un produs destul de popular pe internet care nu pare prea credibil la prima vedere. In articolul de astazi voi face un review pentru tusul de la Eyes Cosmetics  pe care l-am primit de la ei. Oare genul acesta de produs functioneaza? Este sau nu mai usor sa faci linia de tus cu el?

Eyelinerul stampila de la eYES Cosmetics

PRET: 116 lei

SITE: https://eyescosmetics.ro/

Eyelinerul stampila de la eYES Cosmetics este un pachet ce contine 2 tusuri, unul pentru ochiul stang si unul pentru ochiul drept. Fiecare tus are 2 capete care te vor ajuta sa realizezi cu precizie 2 linii de tus perfect simetrice. Capatul tip stampila este cel mai interesant, pentru ca iti usureaza cu mult treaba, iar capatul tip carioca este ascutit si te ajuta sa obti linii subtiri. Spre deosebire de un tus normal care are in general 1 ml, cele 2 eyelinere de la Eyes Cosmetics au impreuna 7 ml.

Produsul este rezistent la transfer si este waterproof, iar cu siguranta va rezista la ochi toata ziua. Mi se pare un produs foarte pigmentat, rezistent si usor de folosit. Pe site veti gasi 3 variante de produs, in functie de lungimea stampilei, aceasta poate fi de 8mm, 10 mm sau 12 mm. Tusul este facut din 100% ingrediente vegane, iar brandul nu testeaza pe animale.

Cum se foloseste?

Pasul 1: AGITA TUSUL

Prima data te asiguri ca eyelinerul este cel potrivit pentru ochiul la care urmeaza sa desenezi o linie de tus. Pe fiecare scrie LEFT sau RIGHT. Inainte de a incepe distractia, agita foarte bine tusul, acest pas este extrem de important pentru ca tusul sa fie pigmentat.

Pasul 2: APLICA STAMPILA

Asigura-te ca ai o pozitie comoda si o oglinda in fata. Testeaza stampila pe mana ca sa vezi daca totul este in regula. Priveste in fata, iar cu ochiul deschis pozitioneaza stampila in continuarea liniei genelor inferioare. Apasa usor pe piele si imprima modelul stampilei.

Pasul 3: FOLOSESTE CARIOCA

Foloseste carioca si conecteaza stampila de baza genelor pentru a crea modelul de eyeliner dorit. Aceasta poate fi subtire sau mai gros sau in diverse stiluri. Experimenteaza si alege-l pe cel care ti se potriveste. Acest capat te ajuta sa trasezi linii precise si sa realizezi orice tip de eyeliner.

Merita produsul?

Eu am fost surpinsa de cat de usor am realizat 2 linii simetrice. Imi place mult tusul si il voi folosi de acum in colo foarte des. Este pigmentat, rezistent si iti usureaza munca. Pretul este unul corect pentru 2 tusuri care te vor tine multa vreme. Iti recomand produsul daca esti iubitoare de eyeliner, poate porti chiar zilnic si nu ai timp prea mult acordat machiajului! De asemenea, daca mereu ai intampinat probleme cu simetria liniilor de tus, give it a try!

Ti-a fost de folos review-ul meu? Astept parerea ta in comentarii!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *